- Forum budowlane
- meble na zamowienie-dobrze i nie drogo
meble na zamowienie-dobrze i nie drogo
stermilk napisał(a):A dacie namiary na firme robiąca meble do łazienki?
stermilk
A dacie namiary na firme robiąca meble do łazienki?
Gość napisał(a):Na Wojciechowicach Mielnicki na pewno zrobi dobrze .
Gość
Na Wojciechowicach Mielnicki na pewno zrobi dobrze .
Gość napisał(a):Nie polecam nikomu format Ostrołęka zamówiliśmy tylko fronty i system do szafy przesuwnej,zero doradztwa, kontaktu i dbałości o klienta i jeszcze nie kompletny system (musieliśmy dokupić w obu,100 razy lepsza i milsza obsługa).Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni raz spotkania z firmą format.
Gość
Nie polecam nikomu format Ostrołęka zamówiliśmy tylko fronty i system do szafy przesuwnej,zero doradztwa, kontaktu i dbałości o klienta i jeszcze nie kompletny system (musieliśmy dokupić w obu,100 razy lepsza i milsza obsługa).Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni raz spotkania z firmą format.
Gość napisał(a):A może lepiej zdecydować się na gotowe zestawy mebli do łazienki? Może coś w tym stylu: https://www.mirjan24.pl/78-meble-do-lazienki
Gość
A może lepiej zdecydować się na gotowe zestawy mebli do łazienki? Może coś w tym stylu: https://www.mirjan24.pl/78-meble-do-lazienki
Gość napisał(a):Tylko i wyłącznie STOLMARK
Okolice Ostrowi Maz. strona na fejsie StolmarkMeble
Polecam !
Gość
Tylko i wyłącznie STOLMARK
Okolice Ostrowi Maz. strona na fejsie StolmarkMeble
Polecam !
Gość napisał(a):Polecam akcent ul.Kościuszki
Gość
Polecam akcent ul.Kościuszki
Gość napisał(a):jest jescze firma nazywa się chyba widano mają biuro na ul Głowackiego ale bardzo często jest zamknięte .
Gość
jest jescze firma nazywa się chyba widano mają biuro na ul Głowackiego ale bardzo często jest zamknięte .
Gość napisał(a):Salon meblowy w dylewie, szybko tanio i solidnie
Gość
Salon meblowy w dylewie, szybko tanio i solidnie
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam akcent ul.Kościuszki
J też polecam Akcent
Gość
Gość napisał(a):Polecam akcent ul.Kościuszki
J też polecam Akcent
Gość napisał(a):Ja po pierwszej rozmowie z panem od Format Ostołęka od razu zacząłem szukać w necie informacji na ich temat i mądrze zrobiłem bo dużo krytycznych. Ostatecznie nie zdecydowałem się na współpracę.
Gość
Ja po pierwszej rozmowie z panem od Format Ostołęka od razu zacząłem szukać w necie informacji na ich temat i mądrze zrobiłem bo dużo krytycznych. Ostatecznie nie zdecydowałem się na współpracę.
Gość napisał(a):Ja również polecam...omijać szerokim łukiem Meble Kobalczyk z Laskowca. To moje trzecie meble na wymiar ale takiego "dzieła" jak stworzył pan Mariusz jeszcze nie widziałem. Nawet plecy przybite tak, że gwoździe wyszły w środku w szafce. Szkoda potem użerać się z tym partaczem bo za poprawki domaga się kolejnych pieniędzy.
Gość
Ja również polecam...omijać szerokim łukiem Meble Kobalczyk z Laskowca. To moje trzecie meble na wymiar ale takiego "dzieła" jak stworzył pan Mariusz jeszcze nie widziałem. Nawet plecy przybite tak, że gwoździe wyszły w środku w szafce. Szkoda potem użerać się z tym partaczem bo za poprawki domaga się kolejnych pieniędzy.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów