- Kadzidło
- Kultura w Gminie Kadzidło
Kultura w Gminie Kadzidło
Gość napisał(a):temat "kultura w gminie Kadzidło" a ostatnie wypowiedzi...słoma z butów wychodzia swoją drogą, co myślicie o budowie biblioteki w Kadzidle? W końcu ruszyli ten temat...
Gość

Gość napisał(a):Witam, z innej beczki.
Co uwazavmcie o systemie pomocowym dla uchodźców, Pana wójta gminy Kadzidło? Z tego co mi wiadomo, wójt dużo obiecuje, mało robi. Chwali się głównie dokonaniami społeczności kadzidlanskiej, przypisując sobie ich wszystkie zasługi.
Gość

Witam, z innej beczki.
Co uwazavmcie o systemie pomocowym dla uchodźców, Pana wójta gminy Kadzidło? Z tego co mi wiadomo, wójt dużo obiecuje, mało robi. Chwali się głównie dokonaniami społeczności kadzidlanskiej, przypisując sobie ich wszystkie zasługi.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Witam, z innej beczki.
Dariusz Łukaszewski
Gość

Gość napisał(a):Witam, z innej beczki.
Dariusz Łukaszewski
Gość napisał(a):Dzień dobry, zapraszam do Urzędu. Wszystko opowiem. A jest wiele do opowiedzenia. Dariusz Łukaszewski wójt gminy Kadzidło
Gość

Dzień dobry, zapraszam do Urzędu. Wszystko opowiem. A jest wiele do opowiedzenia. Dariusz Łukaszewski wójt gminy Kadzidło
Gość napisał(a):Ok
Gość

Ok
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów