- Forum ogólne
- Szkoła językowa w Ostrołęce
Szkoła językowa w Ostrołęce
Nika napisał(a):Szukam dla dziecka szkoły, gdzie nauczy się mówić i pisać po angielsku. Z obecnej jestem niezadowolona. Szkół w Ostrołęce jest wiele, opinie wszystkie mają dobre (nawet ta "moja"). Nie wiem, na którą się zdecydować. Może podzielilibyście się swoimi doświadczeniami?
Nika
Szukam dla dziecka szkoły, gdzie nauczy się mówić i pisać po angielsku. Z obecnej jestem niezadowolona. Szkół w Ostrołęce jest wiele, opinie wszystkie mają dobre (nawet ta "moja"). Nie wiem, na którą się zdecydować. Może podzielilibyście się swoimi doświadczeniami?
Gość napisał(a):Ja polecam Aftowicz - Szkoła języka Angielskiego na ul. Głowackiego 34 - ja jestem zadowolona, moje dzieci też.
Gość
Ja polecam Aftowicz - Szkoła języka Angielskiego na ul. Głowackiego 34 - ja jestem zadowolona, moje dzieci też.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam Aftowicz - Szkoła języka Angielskiego na ul. Głowackiego 34 - ja jestem zadowolona, moje dzieci też.
Masz rację. Polecam też
Artur Jan
DJ Dupowłaz
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam Aftowicz - Szkoła języka Angielskiego na ul. Głowackiego 34 - ja jestem zadowolona, moje dzieci też.
Masz rację. Polecam też
Artur Jan
DJ Dupowłaz
Gość napisał(a):Nika napisał(a):Szukam dla dziecka szkoły, gdzie nauczy się mówić i pisać po angielsku. Z obecnej jestem niezadowolona. Szkół w Ostrołęce jest wiele, opinie wszystkie mają dobre (nawet ta "moja"). Nie wiem, na którą się zdecydować. Może podzielilibyście się swoimi doświadczeniami?
Z sercem na ręku polecam Bonus English - Szkoła Języka Angielskiego ,innowacyjne praktyczne podejście .
Gość
Nika napisał(a):Szukam dla dziecka szkoły, gdzie nauczy się mówić i pisać po angielsku. Z obecnej jestem niezadowolona. Szkół w Ostrołęce jest wiele, opinie wszystkie mają dobre (nawet ta "moja"). Nie wiem, na którą się zdecydować. Może podzielilibyście się swoimi doświadczeniami?
Z sercem na ręku polecam Bonus English - Szkoła Języka Angielskiego ,innowacyjne praktyczne podejście .
Gość napisał(a):Nasze dzieci chodzą do Szkoły Języka Angielskiego STACJA EDUKACJA w Olszewie-Borkach. Widzimy świetne efekty. W szkole radzą sobie bez problemów. Dzieci chętnie chodzą na zajęcia. Bardzo fajne podejście do nauczania. Wiem, że z materiałów dydaktycznych tworzonych przez lektorów tej szkoły korzystają również inne szkoły językowe w Polsce. W ogóle są fajne wydarzenia w trakcie roku: projekty edukacyjne, konkursy, dodatkowe warsztaty. Nauka w mały grupach i to na plus.
Gość
Nasze dzieci chodzą do Szkoły Języka Angielskiego STACJA EDUKACJA w Olszewie-Borkach. Widzimy świetne efekty. W szkole radzą sobie bez problemów. Dzieci chętnie chodzą na zajęcia. Bardzo fajne podejście do nauczania. Wiem, że z materiałów dydaktycznych tworzonych przez lektorów tej szkoły korzystają również inne szkoły językowe w Polsce. W ogóle są fajne wydarzenia w trakcie roku: projekty edukacyjne, konkursy, dodatkowe warsztaty. Nauka w mały grupach i to na plus.
Gość napisał(a):Top english i alma mater polecam, dzieci tam się uczą i naprawdę widzę efekty.
Gość
Top english i alma mater polecam, dzieci tam się uczą i naprawdę widzę efekty.
Gość napisał(a):Aftowicz ma strasznie wysokie ceny...
Gość
Aftowicz ma strasznie wysokie ceny...
Gość napisał(a):Alma mater polecam.
Gość
Alma mater polecam.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów