Szkolenia BHP i HACCP

Założony przez jobsafety
strony: 1
jobsafety napisał(a):Organizujemy i prowadzimy szkolenia wstępne i okresowe w dziedzinie BHP wszystkich grup zawodowych, na terenie całego kraju. (robotnicze, administracyjno- biurowe, inżynieryjno- techniczne, pracodawców i osób kierujących pracownikami, służby BHP)Szczegóły tel. 602 777 926 lub [url]

jobsafety

Wpisów: 3
Dołączył: 09.03.2013
09-03-2013, 16:54
#1
Organizujemy i prowadzimy szkolenia wstępne i okresowe w dziedzinie BHP wszystkich grup zawodowych, na terenie całego kraju. (robotnicze, administracyjno- biurowe, inżynieryjno- techniczne, pracodawców i osób kierujących pracownikami, służby BHP)Szczegóły tel. 602 777 926 lub [url]
jobsafety napisał(a):Prowadzimy również szkolenia w zakresie sporządzania i pomagamy w opracowaniu Księgi HACCP dla: małej gastronomi, barów, zajazdów, pizzerii, stołówek, restauracji, hoteli, hurtowni i sklepów wprowadzających do obrotu środki spożywcze. Szczegóły tel. 602 777 926 lub www.jobsafety.com.pl

jobsafety

Wpisów: 3
Dołączył: 09.03.2013
09-03-2013, 16:55
#2
Prowadzimy również szkolenia w zakresie sporządzania i pomagamy w opracowaniu Księgi HACCP dla: małej gastronomi, barów, zajazdów, pizzerii, stołówek, restauracji, hoteli, hurtowni i sklepów wprowadzających do obrotu środki spożywcze. Szczegóły tel. 602 777 926 lub www.jobsafety.com.pl
Gość napisał(a):Szkolenia okresowe BHP robotnicze OstrołękaOrganizujemy i prowadzimy szkolenia w dziedzinie BHP dla pracowników zatrudnionych na stanowiskach robotniczych w Ostrołęce

Gość

29-07-2013, 09:20
#3
Szkolenia okresowe BHP robotnicze OstrołękaOrganizujemy i prowadzimy szkolenia w dziedzinie BHP dla pracowników zatrudnionych na stanowiskach robotniczych w Ostrołęce
Gość napisał(a):Wdrożę system HACCP oraz GMP/GHP - Dobre praktyki produkcyjne i higieniczne -  do sklepu, restauracji, baru, zakładu produkcyjnego, stołówkiRównież przeszkolę pracowników, przygotuję kompleksową dokumentację.Jestem technologiem żywności, posiadam ukończony kurs auditora wewnętrznego ISO 9001:2008 oraz ISO 22000 oraz doświadczenie we wprowadzaniu systemu HACCP oraz GMP/GHP do podmiotów związanych z żywnością. Zapewniam indywidualne podejście do każdego klienta!Dojazd do klienta w cenie!Cena uzależniona od wielkości zakładu.Zapraszam do kontaktu!Joanna tel. 512 123 257higiena_zywności@interia.pl

Gość

04-09-2013, 18:21
#4
Wdrożę system HACCP oraz GMP/GHP - Dobre praktyki produkcyjne i higieniczne -  do sklepu, restauracji, baru, zakładu produkcyjnego, stołówkiRównież przeszkolę pracowników, przygotuję kompleksową dokumentację.Jestem technologiem żywności, posiadam ukończony kurs auditora wewnętrznego ISO 9001:2008 oraz ISO 22000 oraz doświadczenie we wprowadzaniu systemu HACCP oraz GMP/GHP do podmiotów związanych z żywnością. Zapewniam indywidualne podejście do każdego klienta!Dojazd do klienta w cenie!Cena uzależniona od wielkości zakładu.Zapraszam do kontaktu!Joanna tel. 512 123 257higiena_zywności@interia.pl
Gość napisał(a):Opracowujemy wymaganą prawem dokumentację w zakresie systemu HACCP w postaci Księgi HACCP: małej gastronomi, barów, zajazdów, pizzerii, stołówek, restauracji, jadłodajni, sal bankietowych, domów wczasowych, pensjonatów, hoteli, szkół, przedszkoli, firm transportowych, firm cateringowych, piekarni, cukierni, lodziarni, kawiarni, ciastkarni, mieszalni pasz, sieci marketów, zakładów przetwórstwa spozywczego, masarni, wędzarni, zakłądów mięsnych, ferm drobiu, pieczarkarni, zakładów przemysłu owocowo- warzywnego, gospodarstw rolnych, gospodarstw rybackich, zakładów przemysłu zbożowego, hurtowni i sklepów spożywczych w Ostrołęce. Szczegóły tel. 602 777 926 lub www.jobsafety.com.pl  

Gość

16-09-2013, 22:57
#5
Opracowujemy wymaganą prawem dokumentację w zakresie systemu HACCP w postaci Księgi HACCP: małej gastronomi, barów, zajazdów, pizzerii, stołówek, restauracji, jadłodajni, sal bankietowych, domów wczasowych, pensjonatów, hoteli, szkół, przedszkoli, firm transportowych, firm cateringowych, piekarni, cukierni, lodziarni, kawiarni, ciastkarni, mieszalni pasz, sieci marketów, zakładów przetwórstwa spozywczego, masarni, wędzarni, zakłądów mięsnych, ferm drobiu, pieczarkarni, zakładów przemysłu owocowo- warzywnego, gospodarstw rolnych, gospodarstw rybackich, zakładów przemysłu zbożowego, hurtowni i sklepów spożywczych w Ostrołęce. Szczegóły tel. 602 777 926 lub www.jobsafety.com.pl  
DanielMyga napisał(a):W firmie http://szkoleniebhp.com.pl/ szkolenia bhp przeprowadza zewnętrzna firma.  

DanielMyga

Wpisów: 10
Dołączył: 16.12.2015
17-02-2016, 07:30
#6
W firmie http://szkoleniebhp.com.pl/ szkolenia bhp przeprowadza zewnętrzna firma.  
jobsafety napisał(a):Kolejne szkolenie realizowane w Ostrołęce przez Job Safety.Szkolenia skierowane również do rolników planujących ubój na własny użytek. Szkolenie z uboju zwierząt kierowane jest dla osób ubiegających się o zdobycie bądź poszerzenie kwalifikacji uprawniających do zawodowego uboju i uśmiercania zwierząt. W ramach kursu z uboju zwierząt omawiane są zagadnienia teoretyczne na temat właściwej ochrony i dobrostanu zwierząt.  Celem szkolenia z uboju i dobrostanu zwierząt jest przekazanie niezbędnej wiedzy, uwzględniającej wszystkie wymagania wynikające z obowiązującego prawa, dotyczącego ochrony zwierząt podczas ich uśmiercania.Szkolenie ubojowców porusza szczegółową tematykę warunków oraz metod uśmiercania zwierząt, w ramach której ubojowiec otrzymuje kompleksową wiedzę, m.in. dotyczącą obniżania do minimum niepotrzebnego bólu, niepokoju oraz cierpienia zwierząt. Kurs uboju zwierząt realizowany jest w formie wykładu teoretycznego.www.jobsafety.com.pl  

jobsafety

Wpisów: 3
Dołączył: 09.03.2013
26-01-2017, 13:08
#7
Kolejne szkolenie realizowane w Ostrołęce przez Job Safety.Szkolenia skierowane również do rolników planujących ubój na własny użytek. Szkolenie z uboju zwierząt kierowane jest dla osób ubiegających się o zdobycie bądź poszerzenie kwalifikacji uprawniających do zawodowego uboju i uśmiercania zwierząt. W ramach kursu z uboju zwierząt omawiane są zagadnienia teoretyczne na temat właściwej ochrony i dobrostanu zwierząt.  Celem szkolenia z uboju i dobrostanu zwierząt jest przekazanie niezbędnej wiedzy, uwzględniającej wszystkie wymagania wynikające z obowiązującego prawa, dotyczącego ochrony zwierząt podczas ich uśmiercania.Szkolenie ubojowców porusza szczegółową tematykę warunków oraz metod uśmiercania zwierząt, w ramach której ubojowiec otrzymuje kompleksową wiedzę, m.in. dotyczącą obniżania do minimum niepotrzebnego bólu, niepokoju oraz cierpienia zwierząt. Kurs uboju zwierząt realizowany jest w formie wykładu teoretycznego.www.jobsafety.com.pl  
Gość napisał(a):[quote=jobsafety]www.jobsafety.com.pl  [/quote]Prowadzimy szkolenia w zakresie bezpiecznej pracy z azbestem. Szkolenia dla firm transportujących odpady azbestowe.

Gość

24-02-2017, 08:28
#8
[quote=jobsafety]www.jobsafety.com.pl  [/quote]Prowadzimy szkolenia w zakresie bezpiecznej pracy z azbestem. Szkolenia dla firm transportujących odpady azbestowe.

strony: 1
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów